Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CosmoCaixa Madrid

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” reubicarà i potenciarà les accions del seu programa "Ciència en Societat" a Madrid

Madrid, 27 Febrer 2013

Amb l’objectiu d’apropar el coneixement a un nombre més alt de ciutadans i d’impulsar les vocacions científiques amb més eficiència, l’Obra Social ”la Caixa” ha decidit reubicar les iniciatives del seu programa «Ciència en Societat» a la Comunitat de Madrid.

Després de tretze anys, el dia 31 d’agost CosmoCaixa Alcobendas tancarà les portes. En els últims anys, la xifra de visitants del centre ha arribat gairebé als 300.000 anuals. Amb el nou plantejament, l’entitat aspira a incrementar aquesta xifra captant nous públics.

Les conferències, els seminaris i les activitats de divulgació tindran a CaixaForum Madrid un escenari de referència.

L’Obra Social incrementarà el nombre d’exposicions temporals de contingut científic a la comunitat fins que se’n facin com a mínim quatre l’any. Abracadabra, a l’entorn del món de les il·lusions òptiques, la percepció cerebral i la màgia; la vida a L’Àrtic; i TecnoRevolució, mostra que vol fer conèixer els fruits de la convergència entre la nanotecnologia, la biotecnologia, les tecnologies de la informació i les ciències cognitives (NBIC), seran les primeres propostes expositives del nou projecte. 

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades