Tornar Tornar

”la Caixa” i Xunta de Galícia renoven el seu compromís amb la millora dels espais naturals protegits de Galícia i la integració laboral de col·lectius en risc d'exclusió

La Corunya, 1 Març 2013

El conseller de Medi Ambient, Territori i Infraestructures de la Xunta de Galícia, Agustín Hernández, i el director territorial de ”la Caixa” a Galícia, Marc Arthur Benhamou, han signat avui la renovació per a l’exercici vinent del conveni de col·laboració entre les dues entitats iniciat el 2007, al qual l’entitat financera ha destinat un total de 6,1 milions d’euros en aquesta comunitat autònoma.

L’esmentada Conselleria i ”la Caixa” renoven d’aquesta manera el seu compromís amb la millora del medi ambient i el foment de l’ocupació de persones en risc d’exclusió social. En els últims sis anys, 195 persones desafavorides han estat inserides en el món laboral normalitzat, i s’han dut a terme 135 projectes en espais protegits de la comunitat gallega.

Al llarg d’aquest any es duran a terme diferents iniciatives que inclouen des de la conservació i la gestió d’hàbitats fins al condicionament d’espais i la protecció d’espècies. L’entitat financera hi destinarà 350.000 euros

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades