Tornar Tornar

”la Caixa” elevarà fins als 50 milions d'euros la seva inversió en Obra Social a Andalusia

Sevilla, 5 Març 2013

El president de la Junta d’Andalusia, José Antonio Griñán, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Sevilla un acord que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural per a l’any 2013.

Fruit d’aquest acord, ”la Caixa” referma l’acció social a Andalusia com a resposta a les necessitats dels ciutadans en l’actual conjuntura i eleva a 50 milions d’euros el pressupost de l’Obra Social a la regió. Del total del pressupost, 43 milions es destinaran a mantenir i potenciar els programes que l’Obra Social ”la Caixa” ja impulsava a la regió.

Els 7 milions d’euros addicionals es dedicaran a desenvolupar nous projectes socials que s’executaran en col·laboració amb la Junta d’Andalusia. Una nova convocatòria d’ajuts a les entitats socials, específica per a les organitzacions d’Andalusia, i una línia de treball per fomentar l’ocupació juvenil seran els objectius prioritaris d’aquesta nova partida.

El president de la Junta ha qualificat de “molt positiu per als interessos d’Andalusia” l’acord subscrit i ha destacat la “implicació directa de ”la Caixa” en la que ha de ser la primera i principal preocupació de tots: la generació de llocs de treball”.

Per a Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, la signatura de l’acord constitueix “una oportunitat més de ratificar la decidida i creixent implicació de ”la Caixa” amb Andalusia i amb els seus ciutadans. Cada dia ens sentim més identificats amb aquesta terra i apostem pel seu desenvolupament com un objectiu prioritari”.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades