Tornar Tornar

”la Caixa” i la Conselleria d’Agroramaderia i Recursos Autòctons del Principat d’Astúries presenten els nous projectes de restauració ambiental i d’inserció de persones en risc d’exclusió

Astúries, 7 Març 2013

María Jesús Álvarez, consellera d’Agroramaderia i Recursos Autòctons de l’Administració del Principat d’Astúries, i Manuel Bilbao, director territorial de ”la Caixa” a Castella i Lleó i Astúries, han signat avui la renovació per a l’exercici vinent del conveni de col·laboració entre ambdues entitats iniciat el 2006, al qual l’entitat financera haurà destinat al final del 2013 un total de 6,4 milions d’euros en aquesta comunitat.

La Conselleria i ”la Caixa”, a més, han donat a conèixer els vuit nous projectes de conservació que es faran al llarg d’aquest any als espais naturals d’Astúries, i als quals l’entitat financera destinarà 900.000 euros.

Les iniciatives se centren bàsicament en la millora de senders i en la recuperació d’espècies. Les actuacions s’emmarquen en l’acord de col·laboració amb un doble objectiu: la millora del medi ambient  i el foment de l’ocupació de persones en risc d’exclusió. Concretament, aquest any prop de cent persones desfavorides podran accedir al món laboral duent a terme les tasques esmentades.

Fins ara (2006-2012), s’han portat a terme un total de 36 projectes sobre el territori i s’ha contribuït a la inserció social de 218 persones en risc d’exclusió.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades