Tornar Tornar

El Departament de Cultura i l'Obra Social ”la Caixa” presenten el projecte de recuperació de les pintures originals de l'absis de l'església de Sant Climent de Taüll

Lleida, 8 Març 2013

El Departament de Cultura i l’Obra Social ”la Caixa”, conjuntament amb el Bisbat d’Urgell, el Consorci del Patrimoni de la Vall de Boí, i el MNAC, realitzen aquest projecte, que permetrà una nova configuració de l’absis del temple.

El projecte preveu la conservació i recuperació de les pintures murals originals, situades darrere la reproducció que s’ha exposat fins ara, així com un innovador projecte de museïtzació que inclou la projecció virtual de les pintures originals.

El pressupost total de l’actuació és de 390.000 euros, que aporta íntegrament l’Obra Social ”la Caixa” en el marc del programa Romànic Obert que impulsa amb el Departament de Cultura amb l’objectiu de promoure la conservació del patrimoni català.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades