Tornar Tornar

El Museo del Prado, l’Obra Social ”la Caixa” i la Junta d'Andalusia porten els mestres del paisatge nòrdic al Museo de Bellas Artes de Sevilla

Sevilla, 13 Març 2013

El Museo del Prado, l’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria de Cultura i Esport de la Junta d’Andalusia presenten al Museo de Bellas Artes de Sevilla l’exposició Rubens, Brueghel, Lorrain. El paisatge nòrdic al Prado, formada per 36 pintures dels mestres més destacats del gènere que atresora el Museu.

La presentació a terres andaluses d’aquesta important selecció de paisatges és una nova col·laboració entre el Prado i l’Obra Social ”la Caixa” a partir dels fons del Museu. Totes dues institucions van signar l’any 2011 un acord de col·laboració pel qual l’entitat financera es va convertir en Benefactor de la pinacoteca. Es tracta de la primera exposició formada íntegrament por fons del Prado que se celebra al Museo de Bellas Artes de Sevilla.

 

Rubens, Brueghel, Lorrain. El paisatge nòrdic al Prado es podrà visitar al Museo de Bellas Artes de Sevilla del 14 de març al 2 de juny de 2013.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF 

Notícies relacionades