Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” concedeix 100 beques per cursar estudis de màster en universitats espanyoles

Madrid, 14 Març 2013

Un total de 100 universitaris espanyols van ser seleccionats per ”la Caixa” en la vuitena convocatòria del seu Programa de Beques per a estudis de màster a Espanya, al qual ha destinat una dotació de 3,28 milions d’euros.

Encapçalen el rànquing de disciplines becades en aquesta última promoció els àmbits d’economia, biologia, enginyeria, biomedicina, matemàtiques i física. El nombre de candidatures presentades en aquesta convocatòria va ser de 1.116. El 59 % dels universitaris seleccionats són dones i el 41 % homes, i l’edat mitjana és de 24 anys.

Des de l’inici del programa, ”la Caixa” ha fet possible que 785 universitaris cursin estudis de postgrau en universitats espanyoles. El cost mitjà per beca en aquest programa és de 30.300 euros.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema