Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Comunidad de Madrid

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” incrementa el pressupost de la seva Obra Social a la Comunitat de Madrid

Madrid, 3 Abril 2013

El president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Madrid un acord que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2013.

Fruit d’aquest mateix acord, ”la Caixa” reforça la seva acció social a la Comunitat de Madrid com a resposta a les necessitats dels seus ciutadans en la conjuntura actual i eleva fins a 66 milions d’euros el pressupost de la seva Obra Social a la regió.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a les persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’accés a l’habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” a la Comunitat de Madrid.

Es posaran en marxa accions conjuntes entre ”la Caixa” i la Comunitat de Madrid a la Cañada Real, amb l’objectiu de contribuir a millorar les condicions de vida dels seus habitants.

Per a Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”: «La signatura de l’acord és una oportunitat més per ratificar la implicació decidida i creixent de ”la Caixa” amb Madrid i amb els seus ciutadans. Madrid sempre ha estat per a nosaltres un territori natural, en el qual ens trobem molt a gust i plenament identificats, i establim el seu desenvolupament com un objectiu prioritari».

 

 Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades