Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” va atendre 700.000 persones a Andalusia al llarg del 2012

Sevilla, 4 Abril 2013

698.441 persones van participar i es van beneficiar el 2012 del compromís de l’Obra Social ”la Caixa” amb la societat i amb els ciutadans d’Andalusia. Aquesta xifra es va traduir en l’impuls de 1.627 activitats en els àmbits social, educatiu, mediambiental i cultural. A la província de Sevilla, el nombre de persones ateses va ser de 172.134, amb un total de 268 activitats.

Aquest any, l’Obra Social ”la Caixa” consolida el seu compromís social amb Andalusia i eleva a 50 milions d’euros el seu pressupost a la regió. Del total d’aquest pressupost, 43 milions es destinaran a mantenir i potenciar els programes que l’Obra Social ”la Caixa” ja impulsava a la regió.

El foment de l’ocupació, la lluita contra la pobresa i l’exclusió social, l’atenció a persones amb malalties avançades i l’envelliment actiu i saludable de les persones grans seran algunes de les línies d’actuació prioritàries de l’Obra Social ”la Caixa” a la comunitat.

Els 7 milions d’euros restants es dedicaran al desenvolupament de nous projectes socials que s’executaran en col·laboració amb la Junta d’Andalusia. Una nova convocatòria d’ajudes a entitats socials, específica per a les organitzacions d’Andalusia, i una línia de treball per fomentar l’ocupació juvenil seran els objectius principals als quals es destinarà aquesta nova partida.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades