Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Generalitat Valenciana

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” incrementa el pressupost de la seva Obra Social a la Comunitat Valenciana

València, 5 Abril 2013

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a València un acord que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2013.

Fruit d’aquest acord, ”la Caixa” reforça la seva acció social a la Comunitat Valenciana com a resposta a les necessitats dels seus ciutadans en la conjuntura actual i eleva fins a 21 milions d’euros el pressupost de la seva Obra Social.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a les persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’accés a un habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” a la Comunitat Valenciana.

Per a Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”: «La signatura de l’acord evidencia el compromís de l’entitat amb el desenvolupament dels territoris on duu a terme la seva activitat financera, una de les seves raons de ser des que es va crear, fa més de cent anys. Avui ratifiquem la decidida i creixent implicació de ”la Caixa” amb la Comunitat Valenciana i amb tots els seus ciutadans, especialment amb els que passen per situacions de dificultat, en resposta que els valencians dipositen en nosaltres».

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades