Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de Tarragona impulsen la vida activa i saludable de la gent gran

Tarragona, 19 Abril 2013

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Tarragona han acordat aquest matí potenciar la tasca de promoció de l’envelliment actiu de la gent gran conjuntament a través de les llars municipals de Torreforta i de Sant Pere i Sant Pau del municipi.

L’objectiu del conveni és millorar el benestar d’aquest col·lectiu a través del foment de la participació social i d’hàbits saludables, en el marc del projecte Gent 3.0

El compromís que han signat avui aquestes institucions suposa un pas més en la col·laboració que mantenen des del 2007 i que fins ara ha permès dur a terme un ampli programa d’activitats a dues llars de gent gran conveniades entre ambdues entitats.

Aquest any el programa que desenvolupen l’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Tarragona prioritzarà projectes que contribueixin a situar la gent gran a la societat com a protagonistes en un context d’envelliment creixent i difícil conjuntura econòmica.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades