Tornar Tornar

”la Caixa” i Caja de Burgos invertiran 1,5 milions d'euros en programes d'Obra Social conjunta

Burgos, 2 Maig 2013

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Obra Social de Caja de Burgos consoliden el seu compromís amb les necessitats dels burgalesos i dedicaran 1,5 milions d’euros durant 2013 al desenvolupament de projectes conjunts a la província.

L’activitat conjunta és fruit dels acords derivats de la integració de Banca Cívica a CaixaBank i, al marge d’aquesta, ambdues entitats mantenen la seva obra social pròpia.

En el marc de l’acció conjunta, s’impulsaran noves iniciatives d’acció social creades especialment per als burgalesos, com ara una convocatòria d’ajudes a projectes adreçats a millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables.

A més, a través de l’Aula de Medi Ambient de Caja de Burgos, ambdues entitats impulsaran la conservació i la divulgació del patrimoni natural organitzant activitats de voluntariat a Burgos, Palència i Valladolid. Amb el mateix objectiu, Burgos acollirà el 2013 l’exposició El bosc.

En l’àmbit cultural, l’obra social conjunta es materialitzarà en la contribució en treballs de rehabilitació de la catedral de Burgos, en una nova exposició organitzada per celebrar el desè aniversari del Centro de Arte de Caja de Burgos a partir de la Col·lecció d’Art Contemporani de la Fundació ”la Caixa”, així com nous concerts participatius i escolars.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades