Tornar Tornar

Apostem pels artistes més extraordinaris: Creativitat artística i expressió de talents per a la millora integral de persones amb discapacitat i/o en risc d'exclusió social

Barcelona, 6 Maig 2013

A l’Obra Social ”la Caixa” volem que, a través de l’art, les persones millorin el seu desenvolupament personal i social. Amb aquest objectiu obrim una convocatòria d’ajudes a iniciatives que afavoreixin l’ús de l’art i la cultura com a eines d’intervenció social.

La convocatòria Art per a la Millora Social té com a finalitat donar suport a entitats culturals i a artistes plàstics, fotògrafs, músics, actors, ballarins, escriptors, etc. que desenvolupin activitats culturals que impliquin la participació activa de qualsevol col·lectiu de persones amb l’objectiu d’afavorir processos de transformació personal i social.

També s’hi poden presentar projectes de creació comunitària adreçats a qualsevol col·lectiu de persones que fomentin l’accés a la cultura a través de la participació i contribueixin al desenvolupament de barris o grups socials.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades