Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” ja disposa de 8.000 pisos de lloguer social per a persones amb dificultats per accedir a un habitatge

Barcelona, 22 Maig 2013

A través dels programes Habitatge Assequible i Lloguer Solidari, amb 4.000 pisos cadascun, ”la Caixa” posa els seus actius immobiliaris al servei de l’Obra Social amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels ciutadans.

El programa Habitatge Assequible es va posar en marxa el 2004, adreçat inicialment a joves i persones grans, que en aquell moment s’identificaven com els col·lectius amb més dificultats per accedir al mercat de l’habitatge.

El 2009, i responent a la conjuntura econòmica, l’Obra Social va ampliar el programa amb 1.000 habitatges més, orientats especialment a les famílies, quan es va detectar les necessitats d’aquest col·lectiu. Aquesta ampliació va permetre reactivar promocions aturades a causa de la crisi.

Al final del 2011 es va iniciar el programa Lloguer Solidari, amb l’objectiu de facilitar un habitatge a persones que han vist reduïts els seus ingressos a conseqüència de la crisi. El programa va posar a disposició d’aquest col·lectiu 2.000 habitatges el 2012, i durant el 2013 s’ampliarà amb 2.000 habitatges més, de manera que sumarà un total de 4.000 habitatges amb uns lloguers mensuals a partir de 85 euros i amb un màxim de 150.

En l’enllaç següent hi ha informació actualitzada sobre els habitatges disponibles:
http://obrasocial-lacaixa.com/ca/vivienda-asequible/home

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades