Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern basc

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” incrementa el pressupost de la seva Obra Social al País Basc

Àlaba, 29 Maig 2013

El lehendakari del Govern basc, Iñigo Urkullu, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Vitòria un acord que estableix la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2013.

Fruit d’aquest acord, ”la Caixa” reforça la seva acció social al País Basc com a resposta a les necessitats dels seus ciutadans en la conjuntura actual, i eleva fins als 10 milions d’euros el pressupost que la seva Obra Social hi dedica el 2013.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a les persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’accés a un habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” al País Basc.

Segons Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”: «La signatura de l’acord ratifica el compromís històric de ”la Caixa” amb el País Basc i els seus ciutadans, especialment amb els que passen per situacions de dificultats. Aquest compromís s’ha intensificat en els darrers anys en resposta a la confiança creixent que els bascos han dipositat en la nostra entitat. Volem contribuir al desenvolupament del País Basc i creiem que la nostra Obra Social és un element clau immillorable per aconseguir-ho».

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades