Tornar Tornar

Lola Sanabria, guanyadora del Concurs de Relats Escrits per Persones Grans 2013 de l'Obra Social ”la Caixa” i Radio Nacional de España

Madrid, 19 Juny 2013

S’han presentat a la cinquena edició del concurs 1.572 relats escrits per persones grans de tot Espanya, xifra que suposa un augment del 37 % respecte de l’edició de l’any anterior (1.154).

La majoria d’autors procedeixen de la Comunitat de Madrid (477), Catalunya (248), Andalusia (278) i la Comunitat Valenciana (109).

L’objectiu de la iniciativa, organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” conjuntament amb Radio Nacional de España i amb la col·laboració de La Vanguardia, és estimular l’hàbit de la lectura, l’ús de la imaginació i l’activitat creativa entre la gent gran.

La guanyadora del concurs, resident a Madrid, rebrà com a premi un ordinador, un trofeu, l’adaptació radiofònica del seu relat, El viaje, i la seva publicació a La Vanguardia i als webs de Radio Nacional de España i de l’Obra Social ”la Caixa”.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema