Tornar Tornar

Rubens, Brueghel, Lorrain. El paisatge nòrdic al Prado

Illes Balears, 19 Juny 2013

L’Obra Social ”la Caixa” presenta a CaixaForum Palma una exposició excepcional per commemorar dues efemèrides que tenen lloc aquest any 2013: el centenari de l’entitat financera a les Illes Balears i el vintè aniversari de CaixaForum Palma.

Per celebrar-ho l’entitat inaugura, juntament amb el Museo del Prado, Rubens, Brueghel, Lorrain. El paisatge nòrdic al Prado. Constituïda per 44 pintures dels mestres més destacats del gènere que conserva el Museo, es tracta de la primera exposició a les Illes Balears composta íntegrament per fons del Prado.

Rubens, Brueghel, Lorrain. El paisatge nòrdic al Prado ofereix una oportunitat excepcional per gaudir d’un recorregut per l’evocador món del paisatge nòrdic i apreciar el mestratge amb què els pintors van representar fidelment muntanyes, boscos, camps, rius, mars, paratges coberts de neu o canals glaçats, immersos en una llum naturalista. Es tracta d’una mostra cabdal, tant per la qualitat extraordinària de les obres que la componen i la categoria dels mestres que les van realitzar, com per l’aproximació que planteja a les diferents tipologies del paisatge que van sorgir al llarg del segle XVII a Flandes i Països Baixos.

Rubens, Brueghel, Lorrain. El paisatge nòrdic al Prado es podrà visitar del 20 de juny al 29 de setembre de 2013 a CaixaForum Palma (plaça de Weyler, 3).

 

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades