Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern de Navarra

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El Govern de Navarra i la Fundació ”la Caixa” signen un conveni que triplica la inversió de l'obra social a Navarra fins als 12 milions d'euros el 2013

Navarra, 4 Juliol 2013

La presidenta del Govern de Navarra, Yolanda Barcina, i el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, han subscrit la col·laboració en els àmbits social, educatiu, científic, mediambiental i cultural.

El conveni preveu la col·laboració en els àmbits social, educatiu, científic, mediambiental i cultural. Entre aquests, estableix com a prioritats les iniciatives relatives a la lluita contra l’exclusió social; el foment de l’ocupació entre col·lectius amb dificultats; la participació en la societat i l’envelliment saludable de les persones grans; l’atenció integral a les persones amb malalties avançades; la protecció de la natura i del medi ambient; i la divulgació de la cultura.

L’entitat destinarà 5 milions d’euros a programes que treballen en aquestes àrees. Es tracta, sobretot, d’iniciatives en què ja col·laborava anteriorment, per al desenvolupament de les quals es formalitzaran programes i projectes concrets a través de diversos departaments del Govern i entitats socials.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades