Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” i el Ministeri de l'Interior signen un acord per estendre el projecte CiberCaixa Solidària fora dels centres penitenciaris espanyols

Madrid, 4 Juliol 2013

El secretari general d’Institucions Penitenciàries, Ángel Yuste, i el director general de l’Obra Social ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, han signat un conveni per renovar el seu compromís amb les vuit CiberCaixa Solidàries instal·lades en centres penitenciaris de tot Espanya i ampliar el projecte als centres d’inserció social (CIS).

En els darrers anys la Fundació ”la Caixa” ha instal·lat un total de vuit aules informàtiques als centres penitenciaris de Sevilla, Palma de Mallorca, Las Palmas I, Badajoz, Teixeiro, València, Villabona i Saragossa, en les quals funciona el projecte CiberCaixa Solidària. La iniciativa consisteix a ensenyar informàtica, per mitjà de persones grans voluntàries, a interns que estan en l’última fase de la condemna.

L’acord signat avui preveu prolongar el projecte CiberCaixa Solidària als vuit centres abans esmentats i estendre’l, per primera vegada, als CIS de règim obert, una iniciativa que es posa en marxa com a prova pilot.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades