Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Ajuntament de Màlaga

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social ”la Caixa” beneficia més de 105.000 persones a Màlaga

Màlaga, 18 Juliol 2013

105.707 malaguenys es van beneficiar de les activitats de l’Obra Social ”la Caixa” a Màlaga al llarg del 2012. La Fundació va demostrar el seu compromís amb la província andalusa mitjançant l’impuls de 232 activitats d’àmbit social, cultural i educatiu.

La lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social, l’atenció a persones amb malalties avançades i l’envelliment actiu i saludable de les persones grans són algunes de les línies d’actuació prioritàries de l’Obra Social ”la Caixa” a Màlaga.

Destaquen, a més, les 289 ajudes per valor de 458.000 euros que distribueix la xarxa d’oficines de ”la Caixa” per finançar projectes d’àmbit local i d’especial interès a la província.

El 2013 l’Obra Social ha elevat fins a 50 milions d’euros el seu pressupost destinat a Andalusia. El foment de l’ocupació entre els joves adquireix una rellevància especial com a resposta a la conjuntura actual.

Jaume Lanaspa, director general de la Fundació ”la Caixa”, ha indicat: «Màlaga és un territori absolutament prioritari per a nosaltres. Ens preocupa el benestar dels seus ciutadans i l’atenció a les seves necessitats i problemàtiques socials més urgents. Ens sentim molt a gust aquí, on el nostre arrelament i els nostres vincles són afortunadament cada vegada més grans, i la nostra inversió social vol ser una manera de retornar als malaguenys la confiança que dipositen en la nostra entitat».

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades