Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” aborda la fase final de la construcció de CaixaForum Saragossa

Saragossa, 4 Setembre 2013

L’alcalde de Saragossa, Juan Alberto Belloch; el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa; el director territorial de ”la Caixa” a Aragó, Navarra i la Rioja, Raúl Marqueta, i l’arquitecte Samuel Arriola, de l’Estudio Carme Pinós, han presidit avui la visita a les obres del futur edifici de CaixaForum Saragossa.

La construcció avança al ritme programat, de manera que compleix les expectatives que en marcaven la inauguració per al primer semestre del 2014, si bé es preveu que les obres quedin enllestides durant el segon semestre del 2013.

Un cop executada l’estructura, els treballs se centren ara en el muntatge de les façanes i les cobertes, que constitueixen els elements més complexos i costosos del projecte. S’han abordat també les divisions interiors i les instal·lacions, treballs que acabaran pròximament.

Durant la visita, s’ha pogut comprovar com es materialitza el projecte del nou centre cultural, social i cívic de l’Obra Social ”la Caixa” a Saragossa, que es convertirà en un nou referent arquitectònic de la ciutat, ubicat dins el projecte de la Milla Digital promogut per l’Ajuntament de Saragossa.

L’Obra Social ”la Caixa” impulsarà el coneixement i el creixement personal de gent de totes les edats, condicions i procedències a CaixaForum Saragossa mitjançant una àmplia programació que inclourà exposicions d’art, festivals de música i poesia, cicles de conferències, jornades socials, tallers educatius i familiars, i activitats adreçades a gent gran.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades