Tornar Tornar

Jugadors de la Selecció de Bàsquet i l'Obra Social ”la Caixa” versionen el conte d'Els tres porquets per lluitar contra la pobresa infantil

Madrid, 17 Setembre 2013

Els internacionals Sergio Llull, Sergio Rodríguez i Xavi Rey protagonitzen el nou espot de l’Obra Social ”la Caixa” en el marc de la campanya comptaambmicontralapobresa.org, una iniciativa a favor de Save the Children dirigida als infants en situació de vulnerabilitat.

Els nostres internacionals mostren el seu costat més solidari adaptant, amb la seva peculiar visió i altes dosis d’humor, el conte d’Els tres porquets, que s’afegeix a la versió de Blancaneu i els set nans que ja van protagonitzar alguns dels seus companys a la selecció.

La seva participació en la campanya, fruit de l’acord de col·laboració entre CaixaBank i la Federació Espanyola de Bàsquet, se suma a la de set rostres famosos de la cultura, l’art i l’esport, com David Bisbal, Belén Rueda, Alejandro Sanz, Sara Baras, Xavi Hernández, Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo.

La lluita contra la pobresa infantil és una línia d’actuació prioritària per a l’Obra Social ”la Caixa”, especialment en la conjuntura actual. Des de l’any 2007, l’entitat financera ha destinat més de 256 milions d’euros a atendre 215.309 infants en risc d’exclusió i les seves famílies.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades