Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa CaixaProinfància

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Un total de 773 famílies en situació de vulnerabilitat participen en el programa de parentalitat positiva de l'Obra Social ”la Caixa”

Madrid, 23 Setembre 2013

El projecte «Aprendre junts, créixer en família» forma part de CaixaProinfància, el programa d’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” des del 2007 i que ja ha arribat a més de 215.000 infants a les principals ciutats espanyoles.

La iniciativa, en la qual en total han participat 1.494 infants i 1.179 pares, s’adreça a llars ateses per CaixaProinfància que, per diferents circumstàncies, necessiten ajuda per dur a terme adequadament la seva tasca educativa.

Amb l’objectiu de fomentar les competències dels pares i reforçar les capacitats dels fills entre 6 i 12 anys, «Aprendre junts, créixer en família» consta de set mòduls de sis sessions cadascun (dues per als pares, dues per als fills i dues de conjuntes) i s’ha elaborat amb la col·laboració de pedagogs, psicòlegs i educadors socials.

CaixaProinfància ha arribat a 119.000 famílies, la qual cosa es tradueix en una inversió de 256 milions d’euros per part de l’entitat financera. El programa es desenvolupa a vuit ciutats espanyoles i les seves respectives àrees metropolitanes: Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Múrcia, Sevilla, València i Saragossa, a més de Mallorca i les Illes Canàries.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat