Tornar Tornar

El Museo del Prado i ”la Caixa” amplien el programa "L'art d'educar" per arribar a tots els nivells educatius

Madrid, 2 Octubre 2013

El Museo del Prado i l’Obra Social “la Caixa” signen un acord de col·laboració per ampliar, durant els dos cursos escolars vinents, el seu programa conjunt «L’art d’educar».

Gràcies al nou acord 2013-2015 entre les dues institucions, el programa  ”la Caixa” – Museo del Prado / “L’art d’educar”   s’amplia a l’etapa infantil i al primer cicle de primària, de manera que l’oferta educativa del museu es completa a tots els nivells educatius obligatoris.

Des que aquest projecte educatiu es va posar en marxa el 2009, se n’han beneficiat més de 225.000 infants en edat escolar.

El programa ofereix visites taller per a educació infantil i primer cicle de primària; visites dinamitzades per a grups escolars de cicle mitjà i superior de primària i secundària, i també material didàctic per a les famílies que visiten les col·leccions amb els seus fills.

Amb el nou acord, l’Obra Social ”la Caixa” destinarà 360.000 euros a aquest projecte educatiu, juntament amb el Museo del Prado i, a més, participarà en el disseny del programa compartint metodologia educativa pròpia.

Per tal que els escolars més petits gaudeixin al màxim d’aquestes visites, el Museo del Prado ha habilitat uns nous espais dissenyats especialment per fer-hi tallers.

Avui s’ha fet una visita pilot amb alumnes de segon cicle d’educació infantil del Colegio Público Jarama de Rivas-Vaciamadrid. La inscripció per a les visites programades ja es poden fer a través del web del museu (www.museodelprado.es / Informació: 902 107 077).

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades