Tornar Tornar

La Fundació Caja de Burgos i l'Obra Social ”la Caixa” presenten al CAB l'exposició El teatre de l'art

Burgos, 3 Octubre 2013

La Fundación Caja de Burgos i l’Obra Social ”la Caixa” presenten El teatre de l’art, una exposició basada en algunes de les obres més rellevants de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani.

La mostra forma part de l’Obra Social Conjunta que porten a terme ambdues entitats i servirà per commemorar el desè aniversari del Centro de Arte Caja Burgos, CAB.

Comissariada per Valentín Roma, l’exposició ocuparà les quatre plantes del centre i il·lustrarà les principals tendències estètiques des del principi dels vuitanta fins avui, a partir dels fons de ”la Caixa”.

El teatre de l’art, que tindrà lloc entre el 4 d’octubre de 2013 i el 12 de gener de 2014, explorarà els punts de trobada entre la teatralitat i la creació artística contemporània a partir de l’obra de Paul McCarthy, Juan Muñoz, Bruce Nauman, Allan McCollum, Muntadas, Esther Ferrer, Hans-Peter Feldmann, Carlos Pazos, Katharina Fritsch, Stefan Hablützel, Roni Horn, Jordi Colomer, Jessica Stockholder, Robin Rhode, Ignacio Uriarte, Sharon Lockhart i Daniel García Andújar.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades