Tornar Tornar

L’Obra Social “la Caixa” impulsa la Recollida d’Aliments per a la Infància a favor de les famílies amb fills en risc d’exclusió social

Madrid, 23 Octubre 2013

Tres de cada deu persones en situació de pobresa ateses per Creu Roja tenen un fill al seu càrrec. I dos de cada deu formen part d’una família nombrosa. A més, dels 67.000 menors de 17 anys en risc d’exclusió atesos, el 6% traspassen el llindar de la pobresa.

Davant d’aquesta realitat, l’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa la campanya de Recollida d’Aliments per a la Infància a favor de Creu Roja, a través de la qual els empleats i clients de ”la Caixa” poden fer donacions d’aliments que seran destinats a famílies amb nens i nenes en risc d’exclusió social. L’objectiu és reunir la suma de 490.000 kilograms d’aliments.

Per aquest motiu, i com a novetat, els principals aliments que es requereixen són els que reforcin un bon esmorzar o berenar, pensats per als infants: cereals, galetes, farinetes, sucs de fruita, sense deixar de banda els productes bàsics d’alt valor nutritiu, com l’arròs, la pasta, els llegums secs, l’oli i les conserves.

Els empleats de ”la Caixa” poden col·laborar fins el 25 d’octubre mitjançant els 300 punts presencials de recollida d’aliments. Paral·lelament, i fins el 15 de novembre, empleats i clients poden aportar donacions econòmiques a través dels canals electrònics: web de Microdonatius de ”la Caixa” www.lacaixa.es/microdonatius; el portal de ”la Caixa” www.lacaixa.es; Línia Oberta; CaixaMòbil, bescanvi de Punts Estrella, o un SMS amb la paraula KILO al 28029.

Els més de 3.700 voluntaris de ”la Caixa” de les 40 associacions de tot l’Estat que participaran en aquesta acció solidària, són una peça clau en la gestió logística de la campanya, ja que s’encarregaran de  seleccionar i traslladar els donatius físics a les seus de la Creu Roja, des d’on es faran arribar directament a les famílies en situació de vulnerabilitat.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades