Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” dedica 15 milions d'euros a impulsar iniciatives d'obra social a València i la seva província

València, 24 Octubre 2013

”la Caixa” ha reforçat la seva acció social a la Comunitat Valenciana com a resposta a les necessitats dels seus ciutadans en la conjuntura actual. El president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, va anunciar a l’abril l’increment del pressupost per al 2013 de l’Obra Social fins als 21 milions d’euros, 15 dels quals es destinen a la província de València durant aquest exercici.

La lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social, el foment del treball entre col·lectius amb dificultats, l’atenció a persones amb malalties avançades i l’envelliment actiu i saludable de les persones grans són les línies d’actuació prioritàries de l’Obra Social ”la Caixa” a València.

Anualment, més de 150.000 valencians es beneficien dels programes i les iniciatives promogudes per l’Obra Social ”la Caixa”. En el futur l’entitat preveu incrementar el nombre de beneficiaris a conseqüència de la seva presència creixent a la Comunitat.

Pel que fa a activitats, l’Obra Social ”la Caixa” impulsa a la província més de 400 activitats l’any d’índole social, cultural, educativa i mediambiental. A més, cal sumar-hi els ajuts concebuts directament per la xarxa d’oficines de l’entitat a la província per atendre les necessitats dels seus entorns d’actuació més pròxims, la suma dels quals supera el milió d’euros anuals.

Jaume Lanaspa, director general de la Fundació ”la Caixa”, ha afirmat que «València sempre ha estat per a nosaltres un territori molt pròxim, en tots els sentits. Apostem pel seu desenvolupament i ens preocupa el benestar dels seus ciutadans i l’atenció a les seves necessitats i problemàtiques socials més urgents. La nostra inversió social vol ser una forma de retornar als valencians la confiança que dipositen en la nostra entitat».

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades