Tornar Tornar

”la Caixa” dedica 3,5 milions d'euros a programes d'obra social al Principat d'Astúries

Astúries, 29 Octubre 2013

El president del Principat d’Astúries, Javier Fernández, i el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, acompanyats del director territorial de ”la Caixa” a Astúries – Castella i Lleó, José Manuel Bilbao, han signat avui a Oviedo un acord que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural.

L’Obra Social ”la Caixa” reforçarà el seu compromís amb les necessitats dels ciutadans asturians i potenciarà en la conjuntura econòmica actual els projectes socials adreçats a lluitar contra l’exclusió i a facilitar treball a col·lectius amb dificultats.

”la Caixa” destina al desenvolupament de programes socials, educatius, mediambientals i culturals una quantitat sensiblement superior a la que correspondria per llei, com a mostra del seu compromís amb els asturians.

L’entitat impulsa a la província més de 680 activitats l’any. Cal afegir-hi, a més, els ajuts concedits directament a través de la xarxa d’oficines de l’entitat a la província, per atendre les necessitats dels seus entorns d’actuació més pròxims.

Jaume Lanaspa, director general de la Fundació ”la Caixa”, ha afirmat: «Astúries sempre ha estat per a nosaltres un territori molt proper, en tots els sentits. Apostem pel seu desenvolupament i ens preocupen el benestar dels seus ciutadans i l’atenció de les seves necessitats i problemàtiques socials més urgents. La nostra inversió social vol ser una manera de retornar als asturians la confiança que dipositen en la nostra entitat».

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades