Tornar Tornar

”la Caixa” incrementa el pressupost de la seva Obra Social a Cantàbria en un milió d’euros

Cantàbria, 30 Octubre 2013

El president del Govern de Cantàbria, Ignacio Diego, i el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, acompanyats del director territorial de ”la Caixa” al País Basc – Cantàbria, Juan Pedro Badiola, han signat avui a Santander un acord que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural.

A finals del 2013, ”la Caixa” haurà destinat 3,5 milions d’euros al pressupost de la seva Obra Social a Cantàbria. Aquesta quantitat suposa un augment d’un milió d’euros respecte del 2012.

L’Obra Social ”la Caixa” reforçarà el seu compromís amb les necessitats dels càntabres i potenciarà els projectes socials dirigits a la lluita contra l’exclusió i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

L’entitat impulsa 600 activitats l’any en aquesta comunitat, incloent-hi els ajuts concedits directament per la xarxa d’oficines de l’entitat per atendre les necessitats de les seves àrees d’actuació més pròximes, i que superen el milió d’euros anual.

Segons ha explicat el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, “sempre és un plaer tornar a Cantàbria, però ho és especialment quan podem anunciar que intensifiquem la nostra acció social a la comunitat per donar resposta als reptes que ens planteja la conjuntura actual. És la nostra manera de retornar als càntabres la confiança que dipositen en nosaltres“.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades