Tornar Tornar

Neix l’Observatori d’Ocupabilitat i Ocupació Universitaris, un projecte de l’Obra Social ”la Caixa”, la CRUE i la UPM

Madrid, 31 Octubre 2013

L’Obra Social ”la Caixa”, la Càtedra UNESCO de Gestió i Política Universitària de la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE) creen l’Observatori d’Ocupabilitat i Ocupació Universitaris (OEEU).

El seu objectiu és generar informació fiable i precisa per al disseny de mesures que millorin l’ocupabilitat dels universitaris a Espanya.

”la Caixa”, a través de la seva Obra Social, impulsa aquest projecte d’investigació pioner i ratifica d’aquesta manera la seva aposta per l’educació superior i la innovació per afrontar el desenvolupament econòmic i social de les pròximes dècades.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema