Tornar Tornar

14 ajuntaments signen el primer Compromís Municipal per la Convivència

Madrid, 5 Novembre 2013

L’Obra Social ”la Caixa”, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i 14 ajuntaments de municipis d’alta diversitat a Espanya signen el primer Compromís Municipal per la Convivència amb la voluntat de promoure la cohesió social, la convivència intercultural i la solidaritat en l’àmbit local des d’una perspectiva creativa i positiva.

Aquest compromís s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural que des del 2010 l’Obra Social ”la Caixa” impulsa en diversos territoris d’alta diversitat per configurar un model d’intervenció social centrat en el protagonisme de les comunitats locals.

Durant els últims tres anys, aquest projecte ha aconseguit contribuir significativament al repte que suposa gestionar adequadament la diversitat cultural, i per aquest motiu els 14 ajuntaments renoven el seu compromís per continuar treballant en la millora de la convivència i la qualitat de vida dels seus barris i municipis.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades