Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” presenta el Projecte Joves Emprenedors per fomentar l'actitud emprenedora i creativa a escoles de tot Espanya

Barcelona, 6 Novembre 2013

L’Obra Social ”la Caixa” presenta el Projecte Joves Emprenedors, una proposta educativa pensada per a alumnes de secundària i batxillerat que té l’objectiu de despertar les habilitats emprenedores, promovent el creixement personal i potenciant la formació en economia i finances.

En el marc d’aquest projecte neix KitCaixa Joves Emprenedors, a través del qual els joves podran observar el seu entorn més pròxim des d’una altra perspectiva, amb l’objectiu que a partir de la detecció de problemes puguin identificar noves oportunitats i portar a terme projectes que ells mateixos ideïn, amb la finalitat que aprenguin de tot el procés i del que significa ser emprenedor, tot a través de la metodologia Problem Based Learning (PBL).

El nou kit arribarà aquest any a 362 escoles de tot Espanya per mitjà de dotze sessions de temàtiques diferents vinculades a la consecució d’una actitud emprenedora. Durant aquest procés, els alumnes treballaran en equips per portar a terme un total de 1.100 projectes d’empresa i comptaran amb l’assessorament de 802 professionals del grup ”la Caixa” de diferents àmbits i experiències empresarials.

D’altra banda, prop de 300 escoles ja disposen del recurs KitCaixa Economia, que té com a objectius reforçar l’aprenentatge en economia i finances vinculat a la formació en actituds i valors ètics, com la solidaritat o el consum responsable, i també conscienciar els alumnes sobre la transcendència dels aspectes econòmics en la vida quotidiana.

 

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades