Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” premia empreses de la Comunitat de Madrid compromeses amb la integració laboral de persones desfavorides

Madrid, 19 Novembre 2013

La cinquena edició dels premis Incorpora, que ofereix per primera vegada una convocatòria específica a la Comunitat de Madrid, reconeix empresaris que aposten per la integració laboral de col·lectius en risc o en situació d’exclusió en el marc de la responsabilitat social corporativa.

Corporanza, Brasa y Leña, Sephora, Asociación Madrileña de Atención a la Dependencia, Masvital, Sanitas Residencial i Renault España són les set empreses guardonades a la comunitat.

Entre els criteris de selecció que ha seguit el jurat, hi ha el nombre de contractacions de persones desafavorides respecte del conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la durada mitjana dels contractes.

Incorpora, el programa d’integració laboral de l’Obra Social ”la Caixa”, ha facilitat més de 8.300 llocs de treball a persones en risc o en situació d‘exclusió a la Comunitat de Madrid.

En funcionament des de l’any 2006, Incorpora compta amb la col·laboració de 28 entitats socials madrilenyes especialitzades en el treball amb col·lectius en risc d’exclusió, i amb una xarxa de 61 tècnics d’inserció laboral que actuen de pont entre aquestes entitats i les empreses.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades