Tornar Tornar

La Diputació de Guipúscoa i ”la Caixa” col·laboren en la conservació dels recursos naturals i faciliten feina a 25 persones en risc d’exclusió

Guipúscoa, 21 Novembre 2013

El diputat d’Innovació, Desenvolupament Rural i Turisme de la Diputació Foral de Guipúscoa, Jon Peli Uriguen, i la directora d’Institucions de ”la Caixa” a Guipúscoa, Elixabet Aizpurua, han signat un nou conveni de col·laboració que permetrà dur a terme diferents actuacions de recuperació d’espais naturals al llarg del 2014.

L’acord inclou sis programes de regeneració de lleres i torberes, a més de la cura del sender i el mirador d’Algorri, entre altres projectes. La realització d’aquestes tasques facilitarà la creació de 25 llocs de treball entre col·lectius en risc d’exclusió.

L’entitat financera destinarà 100.000 euros a la realització de diferents actuacions de recuperació d’espais naturals a Guipúscoa. Durant els vuit anys de col·laboració entre ambdues institucions, ”la Caixa” ha destinat més de 2,5 milions d’euros a projectes d’aquestes característiques a la zona.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades