Tornar Tornar

”la Caixa” elevarà el pressupost de la seva Obra Social a les Illes Canàries fins als 12'5 milions d'euros el 2014

Santa Cruz de Tenerife, 4 Desembre 2013

El president del Govern de les Canàries, Paulino Rivero, en el marc de l’Estratègia davant la Pobresa i l’Exclusió Social, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Santa Cruz de Tenerife un acord que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural.

El 2014, ”la Caixa” destinarà 12,5 milions d’euros al pressupost de la seva Obra Social a les Canàries. Aquesta quantitat suposa un augment de 500.000 euros respecte del 2013. Aquest pressupost inclou la quantitat destinada a programes d’obra social que desenvolupen ”la Caixa” i la Fundació CajaCanarias de manera conjunta.

L’Obra Social ”la Caixa” reforçarà el seu compromís amb les necessitats de la població canària i potenciarà els projectes socials dirigits a la lluita contra l’exclusió i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

Segons ha explicat el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, «sempre és un plaer tornar a les Canàries, però ho és especialment quan podem anunciar que intensifiquem la nostra acció social a la comunitat per donar resposta als reptes que ens planteja la conjuntura actual. És la nostra manera de retornar als canaris la confiança que dipositen en nosaltres».

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades