Tornar Tornar

Més de 470 persones interpreten el concert participatiu de l’Obra Social ”la Caixa” El Messies, de Händel

Madrid, 10 Desembre 2013

La sala simfònica de l’Auditorio Nacional es prepara per acollir una nova edició del concert participatiu de l’Obra Social ”la Caixa” d’El Messies de Händel.

Aquesta iniciativa ofereix a les persones aficionades a la música coral l’oportunitat de participar en una emotiva celebració col·lectiva de la música, al costat d’intèrprets professional de reconegut prestigi internacional.

La interpretació conjunta d’El Messies, una de les obres més emblemàtiques i significatives del repertori de tots els temps, ha registrat un nou èxit de participació, amb una xifra de més de 470 cantants no professionals en cadascun dels dos concerts programats per l’Obra Social ”la Caixa”.

Després d’un intens treball de preparació, cantaran algunes de les parts corals del conegut oratori de Händel juntament amb l’Orquesta Barroca de Sevilla i la Ensemble Jacques Moderne i sota la batuta del reconegut director Andreas Spering.

Iniciat l’any 1995, aquest projecte va néixer amb l’objectiu de reconèixer i estimular la pràctica social del cant i de la música que es porta a termes des de les associacions corals. Des de llavors, unes 36.000 persones han participat en els diferents concerts participatius organitzats per tota la geografia espanyola, amb un públic que supera les 330.000 persones.

El concert participatiu de l’Obra Social ”la Caixa” El Messies tindrà lloc a l’Auditorio Nacional el 10 i 11 de desembre, a les 20 hores.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades