Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Web Parlem de drogues

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Prop de 105.000 joves de tot l’Estat han pogut reflexionar sobre els riscos del consum de drogues de la mà de l’Obra Social “la Caixa”

Barcelona, 27 Desembre 2013

 
El Programa “Parlem de drogues” de l’Obra Social ”la Caixa” té l’objectiu d’informar i sensibilitzar els joves, i prevenir-los contra les drogues entre joves, i s’aborda de manera integral, oferint recursos d’informació a les famílies, la comunitat educativa, els professionals de la salut i els joves.

A Espanya, prop de 740.000 persones han visitat l’Exposició interactiva “Parlem de drogues”, un espai que convida al coneixement i a la reflexió per prendre decisions responsables. Dins de l’àmbit pedagògic, més de 8.500 escolars i docents de tot l’Estat han participat en els debats amb el catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra, Rafael Maldonado, sobre el consum de drogues i les seves conseqüències. 

Els eixos d’aquest programa també es posen en marxa via Internet a través del web www.parlemdedrogues.org Aquest portal es posa a disposició de professorat i alumnat, i ofereix una visió en 3D de l’exposició interactiva “Parlem de drogues”. Des del seu inici, l’any 2010, la web ha rebut més de 412.000 visites.

“Parlem de drogues” també ofereix un telèfon d’orientació i suport gratuït (900 22 22 29) i una guia de prevenció dirigits a les famílies amb fills entre 11 i 18 anys. Fins al moment, el telèfon ha rebut més de 18.000 trucades.


Notícies relacionades