Tornar Tornar

L'Obra Social “la Caixa” i l'Ajuntament de Barcelona, junts en la gestió positiva de la convivència ciutadana intercultural

Barcelona, 8 Gener 2014

L’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social ”la Caixa”, que impulsen el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural que ha aconseguit contribuir significativament al repte de gestionar adequadament la diversitat cultural, renoven ara el seu compromís de millora de la convivència i la cohesió social als barris del Clot, el Raval i la Zona Nord de Nou Barris.

En els últims tres anys, aquest projecte ha configurat en 17 territoris d’alta diversitat cultural un model d’intervenció social centrat en el protagonisme de les comunitats locals per afrontar de manera organitzada, eficaç i positiva el repte crucial de la convivència i la cohesió social.

Als barris del Clot, el Raval i la Zona Nord de Nou Barris, el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural ha aconseguit un ampli procés de participació local de les administracions, els tècnics i la ciutadania per millorar les condicions i la qualitat de vida dels tres barris.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades