Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaLab Experience

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CaixaLab Experience. Neix el primer laboratori multimèdia per experimentar el valor de l’emprenedoria i descobrir que “Si tu vols, pots”

Barcelona, 15 Gener 2014

 L’Obra Social ”la Caixa”, des del seu programa educatiu, presenta CaixaLab Experience, un espai innovador que obre les seves portes a CaixaForum Barcelona per posar-se al servei de l’educació i de la formació dels joves en l’àmbit de l’emprenedoria.

Es tracta d’un laboratori amb un taller interactiu i multimèdia en el qual els alumnes i els visitants aprendran el concepte d’emprenedoria i les característiques i els valors d’una actitud emprenedora, tot experimentant en viu i en directe el procés a través de diverses activitats.

CaixaLab Experience s’emmarca dins el projecte pedagògic Joves Emprenedors que impulsa eduCaixa amb el propòsit de despertar les habilitats emprenedores en els alumnes, tot promovent el seu creixement personal i potenciant la seva capacitat d’iniciativa.

eduCaixa, el programa educatiu de l’Obra Social ”la Caixa”, s’adreça a alumnes de 3 a 18 anys, professors i associacions de mares i pares d’alumnes, i neix de l’experiència i el compromís que des de fa més de trenta-cinc anys ”la Caixa” té amb el món educatiu.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades