Tornar Tornar

El Departament d’Agricultura i l’Obra Social ”la Caixa” impulsen el seu compromís amb la conservació dels espais naturals i les persones en risc d’exclusió

Barcelona, 29 Gener 2014

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i el director el director executiu de l’Obra Social ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, han signat la renovació del conveni de col·laboració, que suposa una inversió de 450.000 euros per part de l’entitat financera.

L’acord permetrà portar a terme 19 noves iniciatives de conservació de la biodiversitat i facilitarà l’accés al món laboral a més de 50 persones en risc d’exclusió.

Entre les actuacions que es realitzaran al llarg del 2014 destaquen els treballs de prevenció d’incendis al Priorat i al Parc Natural de Montsant; la recuperació de paisatges naturals al Parc Natural dels Ports; la recuperació de camins al Parc Natural del Cadí-Moixeró; la millora ecològica i paisatgística dels aiguamolls, i la recuperació de platges al Parc Natural del Cap de Creus, entre altres.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades