Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Descobreix els avenços científics i les tecnologies convergents amb TecnoRevolució

Madrid, 30 Gener 2014

La mostra, primera acció conjunta d’ambdues institucions, és una exposició interactiva que vol fer conèixer els avenços de les anomenades tecnologies convergents: nanotecnologia, biotecnologia, tecnologies de la informació i la comunicació, i ciències cognitives (NBIC).

L’exposició, que es podrà veure a l’Espai Fundació Telefónica del 31 de gener a l’11 de maig de 2014, ha estat produïda per la Fundació ”la Caixa” en col·laboració amb la Fundació Telefónica i es completarà amb el cicle de conferències Allò que ens fa humans: la revolució del cervell, amb Philip Ball, Javier de Felipe i Kevin Warwick; un curs d’iniciació al mapatge, i un taller de robòtica.

Aquesta vegada, Telefónica R+D també participa en la mostra amb el projecte Internet of things, en què un objecte quotidià -un llum- notifica amb llums de diferents colors la nostra activitat a Twitter.

Amb la finalitat de promoure l’accés al coneixement i impulsar l’educació, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Telefónica han signat un acord marc de col·laboració.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades