Tornar Tornar

La Junta de Castella i Lleó i l'Obra Social ”la Caixa” impulsen el seu compromís amb la conservació dels espais naturals i les persones en risc d'exclusió

Lleó, 3 Febrer 2014

El conseller de Foment i Medi Ambient, Antonio Silván, i el director territorial de ”la Caixa” a Castella i Lleó i Astúries, Manuel Bilbao, han presentat aquest matí les actuacions mediambientals que es portaran a terme als espais naturals de Castella i Lleó, a les quals l’entitat financera destinarà un total de 500.000 euros al llarg del 2014.

Els nou projectes s’emmarquen dins del conveni de col·laboració subscrit el 2006 entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Junta de Castella i Lleó, pel qual es comprometen a millorar el medi ambient i a fomentar l’ocupació entre persones en risc d’exclusió. Concretament, aquest any 53 persones desafavorides podran accedir al món laboral mitjançant aquestes tasques.

Fins ara (2006-2013), s’han fet un total de 58 actuacions sobre el territori i s’ha contribuït a la inserció laboral de 538 persones en risc d’exclusió.

Al final del 2014, i després de nou anys de col·laboració, l’entitat financera haurà destinat un total de 8.300.000 euros a projectes de restauració ambiental a Castella i Lleó.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades