Tornar Tornar

”la Caixa” eleva el pressupost de la seva Obra Social a Andalusia fins als 50,3 milions d'euros el 2014

Sevilla, 24 Febrer 2014

La presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Sevilla un acord que preveu la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural. El 2014 ”la Caixa” destinarà 50,3 milions d’euros al pressupost de la seva Obra Social a Andalusia. Aquesta quantitat suposa un important augment respecte dels 41 milions d’euros invertits l’any 2013.

”la Caixa” dedicarà 10,5 milions d’euros a posar en marxa noves polítiques socials en col·laboració amb la Junta d’Andalusia. La creació d’ocupació juvenil, facilitar l’accés a l’habitatge social i el suport a les ONG andaluses seran les prioritats que centraran els esforços conjunts.

”la Caixa” reitera el seu compromís amb la rehabilitació i revaloració de les Reials Drassanes amb una inversió de 10 milions d’euros. En aquests moments, l’Obra Social ”la Caixa”, la Fundació CajaSol i la Junta d’Andalusia avancen en la definició del projecte «Drassanes. Un espai de diàleg amb Amèrica», els detalls concrets del qual es presentaran abans de l’estiu.

Per a Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, aquest acord suposa «una mostra del nostre compromís i de la nostra implicació amb el desenvolupament d’Andalusia i amb el benestar de la seva ciutadania. Sempre hem sentit com a nostra aquesta comunitat i, en aquest sentit, és una satisfacció comprovar com, dia a dia, enfortim les arrels i els vincles que ens hi uneixen».

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades