Tornar Tornar

La Diputació i ”la Caixa” milloraran el medi forestal de Biscaia i proporcionaran feina a 16 persones en risc d'exclusió

Biscaia, 5 Març 2014

La diputada foral d’Agricultura, Irene Pardo, i el director executiu territorial de ”la Caixa” a Euskadi i Cantàbria, Juan Pedro Badiola, han signat la renovació del conveni de col•laboració entre ambdues entitats, iniciat el 2006, al qual l’entitat financera ha destinat, fins avui, un total de 2,5 milions d’euros.

Durant el 2014 es desenvoluparan tres nous projectes de repoblació que facilitaran l’accés al mercat de treball de 16 persones en risc d’exclusió social.

La Diputació Foral de Biscaia i ”la Caixa” renoven així el seu compromís amb la millora del medi forestal i el foment de l’ocupació de persones en risc d’exclusió social. En els darrers vuit anys, s’han inserit en el món laboral normalitzat 156 persones desafavorides, i s’han dut a terme 37 projectes en espais naturals del territori històric.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades