Tornar Tornar

La convivència i la cohesió social als territoris d'alta diversitat superen l'efecte de la crisi

Madrid, 7 Març 2014

Els resultats de l’enquesta mostren una millora de la convivència als territoris d’alta diversitat on es duu a terme el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l’Obra Social ”la Caixa”.

Gairebé 8 de cada 10 persones als territoris d’estudi consideren que hi ha respecte envers les persones d’altres nacionalitats. El 78 % dels residents enquestats diuen que se senten a gust vivint en aquests barris d’alta diversitat cultural.

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural configura en 16 territoris de tot Espanya un model d’intervenció social centrat en el protagonisme de les comunitats locals per afrontar de manera organitzada, eficaç i positiva el repte crucial de la convivència i la cohesió social.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades