Tornar Tornar

La convivència i la cohesió social als territoris d'alta diversitat superen l'efecte de la crisi

Madrid, 7 Març 2014

Els resultats de l’enquesta mostren una millora de la convivència als territoris d’alta diversitat on es duu a terme el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l’Obra Social ”la Caixa”.

Gairebé 8 de cada 10 persones als territoris d’estudi consideren que hi ha respecte envers les persones d’altres nacionalitats. El 78 % dels residents enquestats diuen que se senten a gust vivint en aquests barris d’alta diversitat cultural.

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural configura en 16 territoris de tot Espanya un model d’intervenció social centrat en el protagonisme de les comunitats locals per afrontar de manera organitzada, eficaç i positiva el repte crucial de la convivència i la cohesió social.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

L’11,2 % dels treballadors està en risc elevat de patir assetjament laboral

Amb una mostra representativa a escala nacional de 5.000 persones, l’estudi també determina que el 18,8 % dels treballadors presenta un risc mitjà. El 70 % restant s’exposa a un risc baix. Les dades s’extreuen de l’estudi de l’Observatori Social de la Fundació ”la Caixa”: Detecció de l’assetjament psicològic a la feina i el seu impacte negatiu en el benestar psicològic, a càrrec del Grupo de Investigación Cármides de les universitats de Màlaga i Sevilla, i liderat per l’investigador José María León-Pérez.

L’11,2 % dels treballadors està en risc elevat de patir assetjament laboral

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema