Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i la Comunitat de Madrid proporcionaran feina a persones en risc d’exclusió social a les àrees naturals de la regió

Madrid, 12 Març 2014

Borja Sarasola, conseller de Medi Ambient i Ordenació del Territori de la Comunitat de Madrid; Jesús Fermosel, conseller d’Afers Socials de la mateixa comunitat, i Juan Carlos Gallego, director territorial de ”la Caixa” a Madrid, han ratificat el compromís d’ambdues institucions amb el medi ambient i amb les persones en situació de vulnerabilitat a la regió, en la visita al projecte de recuperació dels boscos de ribera al Soto de Bayona.

Les dues institucions han signat un nou acord que preveu el desenvolupament de projectes de conservació d’espais naturals de la Comunitat de Madrid, als quals l’entitat financera destinarà 250.000 euros al llarg del 2014.

Fruit d’aquesta nova col·laboració, podran accedir al món laboral 29 persones en risc d’exclusió social que duran a terme 10 projectes que van des de la recuperació de fonts i tolles fins a la restauració de sistemes tradicionals de reg i itineraris d’accessibilitat universal, entre d’altres.

Des del 2006, data en què es va subscriure el primer conveni, fins avui s’han realitzat un total de 85 actuacions sobre el territori i s’ha contribuït a la inserció social de 303 persones desafavorides.

Al final del 2014, i després de vuit anys de col·laboració, l’entitat financera haurà destinat un total de 9,6 milions d’euros a projectes de restauració ambiental a la Comunitat de Madrid.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades