Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” presenta els 20 projectes seleccionats en la tercera edició del Programa d’Emprenedoria Social

Barcelona, 31 Març 2014

En el context econòmic actual, l’Obra Social ”la Caixa”, a través del Programa d’Emprenedoria Social, aposta per donar suport a la creació de projectes socials sostenibles i afavorir l’impuls de les primeres iniciatives empresarials d’entitats socials.

Els 20 projectes seleccionats pertanyen a empreses socials que volen aconseguir un impacte social mitjançant la creació d’una activitat econòmica mediambientalment sostenible i centrada en la millora qualitativa de les vides de les persones més vulnerables.

L’Obra Social ”la Caixa” ajuda a posar en marxa les iniciatives empresarials a través de suport econòmic, formació a càrrec de l’IESE Business School, acompanyament gerencial durant un any i treball en xarxa.

El programa disposa d’un fons de capital llavor (seed capital) de 500.000 euros.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades