Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Generalitat Valenciana

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” eleva el pressupost de la seva Obra Social a la Comunitat Valenciana fins a 25 milions d'euros

València, 2 Abril 2014

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a València un acord que preveu la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2014.

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a València un acord que preveu la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2014.

Fruit d’aquest acord, ”la Caixa” reforça la seva acció social a la Comunitat Valenciana com a resposta a les necessitats dels seus ciutadans en la conjuntura actual i eleva fins a 25 milions d’euros el pressupost de la seva Obra Social.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de la gent gran i l’accés a un habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” a la Comunitat Valenciana.

A més, l’entitat reforçarà el seu compromís amb la regió amb una nova convocatòria d’ajudes a iniciatives socials dirigida específicament a entitats de la Comunitat Valenciana i dotada amb 600.000 euros.

Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, ha manifestat: «La signatura de l’acord constitueix una nova oportunitat per ratificar la decidida i creixent implicació de ”la Caixa” amb la Comunitat Valenciana i amb tots els seus ciutadans».

 

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades