Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i el Departament de Justícia col·laboren en l’atenció a 264 víctimes de violència de gènere

Barcelona, 14 Abril 2014

Des de l’any 2009, les oficines d’atenció a la víctima del delicte de Catalunya deriven les seves usuàries als programes de l’Obra Social centrats en el suport a aquest col·lectiu, amb l’objectiu de sumar esforços per afavorir la seva recuperació.

El nombre de dones ateses en el marc d’aquesta col·laboració, que s’estén a les quatre províncies catalanes, ha passat de 52 l’any 2009 a 264 el 2013.

L’Obra Social ”la Caixa” posa a disposició del Departament de Justícia programes com ara Violència: Tolerància Zero, Incorpora (integració laboral de col·lectius desfavorits) i CaixaProinfància (atenció a famílies amb infants en situació de vulnerabilitat).

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades