Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Generalitat de Catalunya

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” incrementa el pressupost de la seva Obra Social a Catalunya fins a 212,2 milions d’euros

Barcelona, 15 Abril 2014

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Barcelona un acord que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2014.

Fruit d’aquest acord, ”la Caixa” reforça la seva acció social a Catalunya com a resposta a les necessitats dels seus ciutadans en la conjuntura actual, i eleva fins a 212,2 milions d’euros el pressupost de la seva Obra Social.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’accés a un habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” en aquest exercici. Les iniciatives socials suposen aproximadament el 67 % de la inversió total.

Del total de la inversió, ”la Caixa” destinarà 24,5 milions d’euros a impulsar actuacions en col·laboració directa amb la Generalitat.

Isidre Fainé, president de “la Caixa i de la Fundació ”la Caixa”, ha manifestat que «l’Obra Social és la nostra essència més genuïna, la nostre veritable raó de ser. Des del naixement de ”la Caixa” a Barcelona l’any 1904, l’entitat ha alimentat aquesta convicció generació rere generació i, en les actuals circumstàncies, el nostre compromís per contribuir a donar resposta a les necessitats socials dels col·lectius més vulnerables és més ferma que mai».

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades